DE MINI GRILL VAN RAYMOUND I

DE MINI GRILL VAN RAYMOUND I Syrisch-Grieks Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2023 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Mini Grill Van Raymound I. Meer weten? Ontdek meer

14 aug 2022 om 20:38 Het eten is super, maar de bezorging is belabberd. Als je de bezorgtijd niet kunt garanderen, biedt de klant dan aan om het zelf op te halen!
12 aug 2022 om 20:18 Snel bezorgd, zorgvuldig mooi verpakt. Goede kwaliteit vlees en opvallend goede patat bij de mix grill schotel.
10 aug 2022 om 23:11 Goed, veel, vriendelijk.
8 aug 2022 om 19:47 Inktvis ringen waren niet zoals normaal, dit keer kreeg ik smerige sligro inktvisringen, net rubber... heb ze zo de vuilbak in gegooit.
7 aug 2022 om 0:28 This is the third time we ordered. However this time the calamari was not up to the usual standard. Calamari rings were delivered instead and they were not tasty.
5 aug 2022 om 7:45 zeer goed tot de volgende keer.
2 aug 2022 om 19:34 Heerlijk eten . En niks te weinig. En een zeer vriendelijke bezorger!!!
25 jul 2022 om 15:00 Je kunt geen bezorgkosten vragen en niet aan deur willen bezorgen bij een bestelling via thuisbezorgd.nl notabene! Zoek een bezorger die niet lui is en bij de klant gaat klagen dat de baas de bezorgkosten houdt en daarom maar half werk wil leveren
24 jul 2022 om 12:28 Zoals we gewend zijn, lekker eten, snelle en vriendelijke bezorging
23 jul 2022 om 20:35 genoeg en lekker eten.
23 jul 2022 om 20:10 Zoepahhhhhh
13 jul 2022 om 19:47 Zat iets te veel saus op dan anders, maar heeft wel gesmaakt.